Cercar en aquest blog

dimarts, 9 de setembre del 2008

Celebrem el Dia Mundial dels Ocells - 5 d'octubre a Santa Eulàlia de Ronçana

El proper diumenge 5 d'octubre, coincidint amb el Dia mundial dels ocells, el GOT juntament amb altres entitats de natura, s'ha organitzat el primer plat fort de la temporada 2008-2009. Es tracta d'un matí dedicat als ocells, però també a altres animals. L'acte es farà al parc de Can Font, a Santa Eulàlia de Ronçana, i comptarà amb la presència de quatre grups de natura de la Vall del Tenes.

A les 9h del matí, aquells qui vulgueu podeu venir a la sortida d'observació guiada que hem organitzat des del GOT. Es tracta d'una passejada pels voltants del riu Tenes, en el seu tram per Santa Eulàlia. Sortirem a les 9h de Can Font i farem un recorregut amb itinerari circular d'unes dues hores aproximadament on es comentaran les espècies d'aus que es vagin veient.

A partir de les 11h del matí, al mateix parc de Can Font, s'hi faran diversos tallers i activitats relacionades amb la natura: el Grup Meles Meles ens ensenyarà com fer una menjadora per ocells per tal d'observar-los al jardí de casa i el Grup Drag ens mostrarà tortugues, serps i d'altres curiosos animals que hi ha al riu Tenes. Mentre es desenvolupin aquestes dues activitats, s'estarà duent a terme una sessió d'anellament científic a càrrec del Grup d'anellament Parus amb la qual podrem tenir diferents espècies d'aus a la vora i veure'n fins al més petit detall.

Finalment hi haurà un petit pica pica amb refrigeri per a tots els assistents!
L'activitat és oberta a tothom i és totalment gratuita.
Si us agraden els animals, si els voleu veure d'aprop, en definitiva, si voleu gaudir d'un matí de natura, us esperem el dia 5 d'octubre a Can Font.

Activitat organitzada pel: GOT, Grup Meles Meles, Grup Drag, AMPA CEIP Ronçana i Grup Parus Natura.
Amb el patrocini del consorci per la defensa de la conca del Besòs.
Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i del Museu de Ciències Naturals de Granollers.

Per qualsevol qüestió o aclariment no dubteu de posar-vos en contacte amb nosaltres: got_tenes@hotmail.com

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola a todos:
Ya teniamos ganas de empezar de nuevo,estaré allí a las 9 horas, para llegar a Can Font, es en Sta. Eulalia?,por donde esta?no conzco mucho esa zona.
Salud

Ferran Pascual (Barcelona)

Albert Blàzquez Moreno ha dit...

Hola,
La rotonda del Inter Marche de Lliçà agafes Direcció Stª Eulalia, passes una rotonda, has de continuar recte i quan arribes al primer semàfor gires a la dreta, segueixes tot recte per la carretera asfaltada i arribaràs al parc quan passis un petit pont sobre el riu, el Parc de Can Font esta a mà dreta.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tothom.

Lluís