Cercar en aquest blog

divendres, 29 d’agost del 2008

Vols conèixer com funciona un centre de recuperació de fauna?

XERRADA: COM FUNCIONA UN CENTRE DE RECUPERACIÓ?


El proper divendres 3 d'octubre, des del GOT hem organitzat una xerrada al centre cívic i cultural de la Fàbrica, a Santa Eulàlia de Ronçana. Aquesta començarà a les 20h del vespre i anirà a càrrec d'en Joan Mayné, encarregat del centre de recuperació de fauna salvatge de Torreferrussa, i de la Laura Olid, una de les rehabilitadores del mateix centre. En aquesta ocasió, ens explicaran el funcionament i l'organització d'un centre de recuperació d'animals, com és el cas del de Torreferrussa, situat a Santa Perpètua de la Mogoda.
Aquest Centre de Recuparació va néixer l'any 1980 i està considerat un dels pioners a tota Espanya. El constant augment del nombre d'exemplars recollits anualment, juntament amb les tasques que s'hi realitzen, han fet un dels més grans, tant pel que fa al volum d'animals ingressats com pel que fa a les instal·lacions i infraestructures.
A banda de la rehabilitació i l'alliverament d'exemplars salvatges ingressats, el centre realitza projectes de cria en captivitat de diferents espècies en perill, fan tasques de recerca i d'anàlisi i també participen en tasques d'educació ambiental en escoles i en d'altres col·lectius.

La xerrada serà oberta a tothom i l'entrada és gratuïta. Us hi esperem!

Organitza: GOT - Grup d'Ornitologia del Tenes
Col·labora: Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana