Cercar en aquest blog

dilluns, 7 de juliol del 2008

Ca l'Artigues, 16 de juny...

Diversos veïns del C/ Rosselló, al barri de Ca l’Artigues de Lliçà d’Amunt, ens van alertar que operaris de manteniment de l’enllumenat municipal feien caure nius que hi havia a les làmpades dels fanals d’aquest carrer.


Els pardals i mallarengues, entre d’altres ocells, aprofiten les cavitats que hi ha dins aquestes llums per fer-hi el niu i criar-hi els polls. En aquest cas, es tractava de nius de pardal comú que no afectaven, en cap cas, el funcionament dels fanals.

Els operaris, per tal de fer el manteniment, primer retiraven la tapa i feien caure els nius directament al terra. Després, al ser observats pel veïnat del carrer, agafaven els nius i els deixaven al carrer, al costat del mateix fanal amb els polls i els ous a dins. Aquests fets van ocórrer el passat 16 de juny a la tarda, també en d’altres carrers de la mateixa urbanització.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Es pot arribar a ser mes salvatge????

Anònim ha dit...

Podem jugar a identificar l'espècie dels responsables.....Homus bestius

Anònim ha dit...

Si fossin més inteligents i respectuosos ho hauríen pogut fer a finals del mes d'agost, que és quan ja deixen de niar, més si no afecta al volúm de llum que pugui donar el fanal...
Naturalista.

Anònim ha dit...

Ho trobo d'allò més bèstia i salvatge que es pugui fer, i a més a Catalunya!
crec que el GOT ho hauria de denunciar.

Pere Miralles i Mestre

Anònim ha dit...

indignant!

Anònim ha dit...

Ostres noi, que no tenen regidoria de medi ambient a l'Ajuntament de Lliçà de munt? o només es dediquen a l'urbanisme... aviam si n'aprenen...i de pas prenen nota,que la llei de protecció dels animals a de començar per la mateixa administració local!
Catalá emprenyat.

Anònim ha dit...

A qué es dedica el técnic de medi ambient?... potser és que está de vacances...

Anònim ha dit...

ho tindrien que fer a casa seva per donar-se conte de perdre la familía i casa. Cada cop la gent pasa més del tema!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Quan varem avisar al tècnic de Medi ambient d'aquests fets, la seva resposta al problema va ser ràpida, com ho és sempre.

És important que es prenguin les pautes perquè no torni a pasar.

Vull aprofitar per agraïr als veïns de ca l'Artigues la seva col·laboració.

Lluís

Anònim ha dit...

podem ajudar els de la escola
ronçana?