Cercar en aquest blog

divendres, 13 de juny del 2008

La Nit del Gamarús

El proper dissabte 21 de juny, el GOT realitzarà l'última activitat de la temporada. Aquesta vegada, l'activitat serà cap al tard perquè dedicarem el vespre d'aquest dia a les aus rapinyaires nocturnes, concretament al gamarús ( Strix Aluco ). Hi haurà 3 alliberaments d'exemplars d'aquesta espècie procedents del centre de recuperació de Torreferrussa, anellament científic amb reclams d'espècies nocturnes per part del grup d'anellament Parus, hi haurà informació sobre aquestes rapinyaires i finalment un pa amb tomàquet i embotit per aquells que ja comencin a tenir gana.
Des del GOT us animem a que hi assistiu ja que normalment estem acostumats a observar ocells de dia i aquesta és una bona oportunitat per descobrir els que fan vida nocturna i que, sovint, desconeixem. L'activitat començarà a les 20h del vespre davant l'església de Palaudàries, a Lliçà d'Amunt. Per aquells que no hi sàpiguen arribar, a les 19h hem quedat a l'aparcament que hi ha davant del camp de futbol de LLiçà d'Amunt ( davant de l'IES Lliçà ) on hi haurà membres del GOT que sortiran amb cotxes cap a Palaudàries.
L'activitat és oberta a tothom. Preguem, si us plau, envieu-nos un mail confirmant l'assistència aquells qui decidiu venir-hi. En tot cas us animem a participar-hi ja que és l'última activitat que es realitza ja fins al setembre i perquè segur que resultarà ben interessant! Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a l'adreça del GOT: got_tenes@hotmail.com
.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Una nit fantàstica.
Un 10 pel GOT per l'esforç , entrega i saber despertar aquell cuquet de la estima als ocells a tanta gent , un 10 pel grup PARUS els quals sense la seva col·laboració desinteresada ( tant ahir com les anteriors vegades) no assoliríem ni la meitat de l'èxit i un 10 pels companys de Torreferrussa per oferir-nos experiències difícils d'oblidar.
Gràcies a tots.
Jordi Rodri

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu

Anònim ha dit...

Les nits d'estiu es fan mes agradables si es comparteixen amb la gent, i més en activitats com aquesta envoltats de natura, ànims i enhorabona per aquesta bona estona pasada.
Carles.