Cercar en aquest blog

diumenge, 1 de novembre del 2015

DIA MUNDIAL DELS OCELLS AL RIU TENES



 
El passat 25 d’octubre va tenir lloc el “Dia Mundial dels Ocells al riu Tenes” al Parc de Can Font de Santa Eulàlia de Ronçana.

Durant tot el matí, els companys del Grup d’Anellament Parus van instal·lar les seves xarxes al riu Tenes i es van anellar un total de 30 ocells de 15 espècies diferents.

També es van dur a terme sortides guiades pel Raül Bastida i l’Albert Petit pels voltants del riu Tenes, detectant un total de 30 espècies d’ocells diferents.

Després de les sortides, es van organitzar els tallers de manualitats, menjadores i construcció de 80 caixes niu. També es van exposar les nostres caixes nius decorades (ExpoNius).

Per finalitzar el nostre company Lluís Gascón va explicar, mitjançant la pancarta que hem elaborat, la presència de la llúdriga al riu Tenes.

Agraïm el deliciós refrigeri que ens va preparar l’AMPA de l’Escola Ronçana per acabar una jornada que va comptar amb un total d’uns 200 visitants.

Podeu veure el vídeo de la jornada clicant aquí.

La jornada va ser organitzada pel Consorci del Besòs, el Grup Ornitològic del Tenes i el Museu de Ciències Naturals de Granollers. Amb el suport de l’Ajuntament de Granollers.
Col·laboren: Grup Parus i AMPA Escola Ronçana.