Cercar en aquest blog

divendres, 23 d’octubre de 2015

MATINAL DE DESCOBERTA ORNITOLÒGICAEl passat 17 d’octubre el GOT va participar al “Matinal de descoberta ornitològica” al Parc Torres Villà, organitzat per l’Ajuntament de Granollers. 

Durant el matí, els companys del Grup d’Anellament Parus van instal·lar les seves xarxes i es van anellar un total de 12 ocells de les següents espècies: 3 Pit-roig (Erithacus rubecula), 5 Tallarol de casquet (Curruca capirotada), 1 Raspinell (Certhia brachydactyla) , 2 Mallarenga blava (Cyranistes caeruleus) i 1 Mallarenga carbonera (Parus major).
També es va fer una visita guiada per part de l’Albert Petit al voltant del parc, per identificar les diferents espècies d’ocells que hi viuen i parlar de la millor forma d’adaptar aquests hàbitats urbans per fer-los acollidors pels animals silvestres. Durant el recorregut, d’aproximadament 45 minuts, es van detectar al parc un total de 14 espècies diferents d’aus.

Per finalitzar, es va dur a terme el nostre taller de caixes niu.Durant tota la jornada vàrem exposar les nostres caixes nius decorades, com podeu veure a la fotografia.