Cercar en aquest blog

dimarts, 8 de febrer del 2011

Taller de caixes niu a l'Ametlla del Vallès
Taller de Caixes niu a la Bassa del Pardaler

Diumenge dia 13 de febrer fem unes jornades de natura a la bassa del Pardaler , a primera hora del matí hi haurà una petita sessió d’anellament, però el principal objectiu de la jornada serà la construcció de caixes niu per fer un seguiment de nidificació dels ocells, que hi viuen a la bassa.

Les caixes construïdes les penjarem als arbres del voltant, posteriorment es farà a la primavera un seguiment dels nius i s’anellaran els polls. També farem una petita excursió per l’entorn de la bassa.

Aquesta activitat és part d’un projecte que volem dur a terme des del GOT (responsable del projecte: en Carles Furquet, anellador), si vols col•laborar amb nosaltres estàs convidat a participar-hi.

Punt de trobada: Biblioteca de Lliçà d’Amunt

Hora: 9.30

Durant tot el matí ens pots trobar a la Bassa del Padaler, la bassa està al costat de la Biblioteca. Mapa google.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

M'agradaria saber quin anellador s'encarregarà del seguiment del projecte de les caixes niu i la sessió d'anellament ja que és il·lusionant que algú hagi près aquest compromís en aquest indret.

Josep Anglada Gomis.

Anònim ha dit...

Hola Josep,

La bassa del Pardaler i el seu entorn és una finca de prop de 5 Ha, la familia propietària ha fet una autorització al GOT per la gestió d'aquest espai.
Aquest diumenge posem en marxa un projecte de penjar diverses caixes-niu per fer-ne el seguiment posterior.
El coodinador i impulsor del projecte és en Carles Furquet i no cal dir que està obert a tothom.

Independentment a aquesta activitat a la bassa i fan anellament membres del grup Parus.
Gràcies

Lluís

Anònim ha dit...

Des de aquestes línies vull agrair a tots els membres del GOT la bona organització i recolzament en tots els sentits, i en Ferran Pascual la seva inestimable ajuda i col·laboració,sobretot fent-se càrrec de molts aspectes on una persona sola no pot arribar, així com també a totes les persones i infants entusiastes que van participar d'aquesta activitat en un agradable i profitós matí de diumenge.
Salutacions,
Carles Furquet

Anònim ha dit...

Gràcies a tu Carles, per la idea i la determinació de dur-la endavant.

Fins la propera.

Lluís