Cercar en aquest blog

diumenge, 5 de desembre del 2010

MATINAL DE NATURA
Reforestem els nostres torrents

El pròxim diumenge dia 12 de desembre al parc de la Miranda, camí del Verder a l’Ametlla de Vallès, farem juntament amb l’Ajuntament una matinal de natura: excursió d’observació d’ocells, taller de caixes niu i anellament, la sessió intentarà integrar el coneixement del medi amb un acte simbòlic de plantació d’arbres. D’altra banda, el nivell dels guies que realitzaran la sessió ens permetrà gaudir d’aquells detalls que uns ulls poc habituats no perceben. Amb una mica de sort, es podran veure rastres de diversos mamífers, sentir el picot o gaudir dels petits saltants d’aigua del torrent.

Horari de l’activitat:

9.30h Taller d’anellament d’ocells i ruta guiada pel torrent del Verder. A càrrec d’Anton Montsant i del Grup Ornitològic del Tenes.

10.45h Taller de confecció de caixes niu. A càrrec del Grup Ornitològic del Tenes. Els participants podran endur-se la caixa a casa o penjar-la al mateix parc.

11.45h Plantada d’arbres de ribera.

12.45h Piscolabis.



                                             
Fotografia per Virginia Calvet, vista general del parc de la Miranda i torrent del Verder.
Quan camines per la vora del torrent del Verder, la melodia dels ocells, la remor de l’aigua,  el color de les fulles dels arbres i la frescor del bosc t’omplen els sentits.

Per les persones que vulguin assistir i no estiguin molt segures de com arribar al parc de la Miranda, coordenades GPS (N41.68860, E2.24576 camí del verder, l'Ametlla).

Punt de trobada: l’Esclat de Lliçà d’Amunt, coordenades GPS (N41.62678º, E2.23608º) i mapa.

Hora: a les 9 del matí