Cercar en aquest blog

dijous, 14 d’octubre del 2010

Matinal de natura a Bigues i Riells
Activitats de natura al Parc de la Resclosa

El dia 24 d'octubre fem una activitat de natura a Bigues i Riells, al Parc de la Resclosa. Farem diferents activitats relacionats amb els ocells i el riu, tot un matí de natura a la llera del riu Tenes.

Activitats:

A les 9 del matí, sortida d'observació guiada. Es tracta d'una passejada pels voltants del riu Tenes, sortirem a les 9h del matí des de el Parc de la Resclosa i farem un recorregut amb itinerari circular d'unes dues hores aproximadament on es comentaran les espècies d'aus que es vagin veient.

Durant tot el matí, sessió d’anellament científic. Els anelladors posaran unes xarxes a la llera del riu i aniran mostrant i explicant les característiques dels diferents ocells que vagin anellant.
Desde les 11 del matí, es faran els diferents tallers: menjadores per a ocells, construcció de caixes niu, macro invertebrats del riu, ratpenats, dibuix...
Cloenda a les 13 hores

L’activitat és gratuïta i no fa falta inscripció
Organitza i col•labora: GOT, Meles meles, Projecte rius, Parus natura, Ajuntament de Bigues i Riells, Consorci per la defensa del riu Besòs i el Museu de la Tela de Granollers.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola bon dia.
LLegar a Bigues i Riells es fácil, el Google lo enseña de maravilla, pero lo que no marca es donde está el Parc de la Resclosa,¿ podrías indicarlo o dar una explicación.
Salut.

Ferran Pascual(Barcelona)

Unknown ha dit...

Intentarem ser-hi!!

Jan!
www.mirantceliterra.wordpress.com

Grup d'Ornitologia del Tenes. ha dit...

El parc de la Resclosa està al costat de l'Hotel el Molí de la Torre. l'Hotel està indicat.