Cercar en aquest blog

dimecres, 9 de juny del 2010

Nous avocaments incontrolats a Can Feu, a Lliçà d'Amunt

Al mateix lloc on la setmana passada es van trobar els bidons, hi ha aparegut, des de fa dos dies, un nou avocament, aquest cop de roba usada. Això suposa un perill si no es retiren ràpidament les deixalles i residus ja que pot tenir un "efecte crida" de cara a que es produeixin nous atacs d'aquest tipus al medi ambient. Des del GOT, volem demanar a l'ajuntament que retiri les deixalles escampades per evitar que empitjori la situació.

El punt on s'estan produint aquests avocaments és un bosc de ribera amb un alt valor ecològic i paisatgístic. Hi podem trobar aus com el blauet, diferents espècies de picots, puputs...

Si compareu aquesta fotografia actual amb la de la setmana passada, veureu que hi falten bidons. Què ha passat amb aquests bidons? On són? És urgent que l'administració corresponent els porti a un centre de tractament de residus.

1 comentari:

Albert Blàzquez Moreno ha dit...

Jo posaria un deu a l’agilitat de l’administració, per la seva eficàcia i rapidesa, i un altre deu per les persones que agafen allò que troben, sense saber si aquests bidons portaven algun componen tòxic i se’ls porten a casa, olé, olé, i el més preocupant és el líquid que hi havia a l’interior d’alguns dels bidons. Això és reciclatge.