Cercar en aquest blog

diumenge, 9 de novembre del 2008

Èxit de participació a Granollers

Un ambient tranquil i agradable, un matí de tardor assolellat i molta participació a la matinal que hem organitzat aquest diumenge a Granollers.

Un bon nombre de persones, adults i nens, s'ha apropat avui matí al Congost per participar a les diverses activitats d'aquesta matinal relacionades amb les aus i el riu. Els assistents hem pogut observar en directe un bon nombre d'espècies que habiten l'entorn fluvial: el blauet, el bernat pescaire, les polles d'aigua, el colom roquer, el martinet blanc, ... i així fins a més de vint. També hem pogut fotografiar i veure de prop alguns ocells que han quedat atrapats a les xarxes dels anelladors del grup Parus, el més gros l'esplugabous, que veiem a la tercera foto en el moment del seu alliberament, després d'haver-lo fitxat i anellat. Hem pogut escoltar també els comentaris i veure els materials aportats pels grups Meles Meles i DRAG, que han plantat les seves parades i han captat l'interès de molts assistents amb les seves activitats.
Des del GOT volem donar gràcies al Museu de Granollers i a tots els grups que han organitzat activitats en aquesta matinal. També volem agrair la participació de tots els qui han acudit a la cita d'aquest diumenge a Granollers.

Observant el vol d'un bernat pescaire, que volava tot seguint el curs del riu.
Nens i nenes preparant menjadores pels ocells.
Alliberament d'un esplugabous que havia caigut a les xarxes dels anelladors.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc una nena de 1r d'ESO i crec que aquesta web està molt bé. Com d'informació d'ocells i com a estudis per els nens, podem dir que en aquesta pagina web e apres molt sobre els ocells!
SEUTACIONS:AA'V'C

Anònim ha dit...

Una vegada mes, felicitar a la gent del GOT, per la feina ben feta i el seu poder de convocatoria. Aquestes activitats son les que fan que el territori sigui valorat en la seva veritable importancia i no tan sols com a suport per que la gent camini.

Amb uns bons prismàticsarreu ha dit...

Una molt bona jornada amb èxit de participació total.