Cercar en aquest blog

dimecres, 19 de novembre del 2008

Any Mundial de la Granota

El proper dia 30 de novembre col·laborarem en la celebració de l'Any Mundial de la Granota. Es tracta d'ajudar a prendre consciència de la gran problemàtica que tenen aquests animals mundialment. Ja que en els darrers 50 anys han desaparegut unes 168 espècies en tot el món.

L'acte, que es celebrarà a la plaça de l'església de Gallecs (Vallès Oriental), començarà a les 9 del matí amb una sortida per conèixer els ocells i l'entorn natural de Gallecs i tot seguit una sèrie de tallers relacionats amb la fauna de la zona i una demostració d'anellament científic d'ocells.

A partir de les 4 de la tarda, a l'Escola de la Natura de Parets del Vallès (carrer de Galende, núm. 12), viurem la presentació de la nova seu de l'associació DRAG (Defensa de Rèptils i Amfibis de Gallecs), una exposició de amfibis exòtics i una conferència sobre la problemàtica dels amfibis al món.

Aquesta activitat està organitzada pels grups vallesans DRAG, GOT, Meles Meles i PARUS, amb la col·laboració de l'Arca dels Amfibis, l'Escola de la Natura de Parets, el Consorci de l'Espai Rural de Gallecs i Tierra Exótica de Granollers.

Us hi esperem a tots!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una altra bona matinal de participació en un indret força bonic.

carles.

Anònim ha dit...

Hem de fer més activitats a Gallecs, el lloc s'ho val.

Lluís