Cercar en aquest blog

diumenge, 17 de febrer del 2008

Èxit del 2n Matí d'Ornitologia a Lliçà d'Amunt

L'activitat organitzada pel GOT dins el programa de sortides d'observació "Matins d'Ornitologia a Lliçà d'Amunt" ha resultat ser tot un èxit. Prop d'unes quaranta persones hi han participat durant el matí d'avui diumenge dia 17 de febrer, en el qual s'han pogut observar i sentir prop de trenta espècies diferents d'aus. L'alta participació ha fet que el grup es dividís en dos per tal d'agilitzar les explicacions i poder veure més ocells.
.

La sortida, amb un recorregut pels voltants de Can Moncau, ha finalitzat amb l'alliberament d'un aligot (Buteo Buteo) procedent del Centre de Recuperació de fauna Torreferrusa. L'animal ha estat tornat alliberat per en Joan Carles Fernández, membre del grup Parus, que ha donat a les persones assistents a la matinal algunes dades cedides pel mateix centre de recuperació, sobre l'aligot en qüestió.

Des del GOT volem agraïr la col·laboració d'en Joan Carles Fernández que gràcies a ell hem pogut viure en directe l'allibrament de l'aligot de la fotografia, i a l'Albert Vila, per haver-nos guiat i explicat les diferents espècies que hem pogut anar veient i sentint al llarg del matí. També volem agrair la col·laboració del Museu de La Tela de Granollers que ens ha cedit material per observar els ocells.

Us engresquem a participar a un matí d'anellament, un diumenge del mes que ve, que es farà a l'estació ornitològica de Can Salze, a Lliçà d'Amunt. Ben aviat us informarem d'aquesta activitat.
.
Fotografia: Núria Muntadas i Ramon Boixader

1 comentari:

esteve ha dit...

En primer lloc vull donar les gràcies al GOT per aquest matí inoblidable, interessant i instructiu. Com tanta gent, soc un ignorant absolut sobre temes de fauna local i amb sortides com la d'ahir espero deixar de ser-ho.
En segon lloc, fer palesa la sorpresa que ha significat que una cuarentena llarga de persones provinents d'Alella, Mataró, Granollers i per suposat de tots els pobles de la Vall del Tenes, hagin triat aquesta ocasió per compartir i transmetre coneixements i sobretot, amor i respecte a la natura.
Gracies GOT.