Cercar en aquest blog

dijous, 15 de novembre del 2007

Sortides d'observació obertes a tothom.

Aviat realitzarem alguna sortida d'observació d'aus oberta a tothom qui tingui ganes de passar una estona en contacte directe amb la natura. No es tracta d'una sortida per a gent experta sinó per tothom qui tingui ganes de conèixer una mica els ocells. Serà un diumenge al matí, a Lliçà d'Amunt, i vindrà un ornitòleg expert per tal que la sortida resulti ser ben profitosa.

De moment però, hem obert una petita enquesta totalment anònima per tal que aquells qui entreu al blog i vulgueu, pogueu valorar si participarieu o no en aquestes sortides ( la trobareu a la columna de la dreta, cap al final de tot ). Tot i que l'enquesta només té quatre possibles respostes i queda força limitada per respondre-la, us agaririem que qualsevol proposta o suggeriment ens el féssiu arribar al correu electrònic del GOT: got_tenes@hotmail.com . La setmana que ve penjarem una entrada on dirà el dia, el lloc i l'hora de la sortida d'observació. Pot resultar ben interessant oi?
.

Disseny del logotip del GOT: Lluís Ramírez

1 comentari:

Anònim ha dit...

Me parece una idea magnífica. Una forma de acercarse a la naturaleza y al paisaje que se puede compaginar con la fotografía y/o el dibujo.
Yo llevaré la cámara y los lápices, por si acaso.