Cercar en aquest blog

dissabte, 30 d’agost del 2014

La 10a nit dels ratpenats
Montornès del Vallès

Dissabte, 06 de setembre de 2014
La nit catalana dels ratpenats s’ha consolidat com una activitat d’estiu a molts municipis i espais naturals de Catalunya. Gràcies a l’esforç i l’interès mostrat per gent molt diversa, enguany podem celebrar els 10 anys d’una activitat educativa en què han participat més de 15.000 persones des del seu inici, el 2004.
L'Oficina Catalana del Canvi Climàtic (OCCC) dóna suport a iniciatives com la nit dels ratpenats que tenen per objectiu educar a conservar el medi ambient. Des de l'OCCC s'impulsen polítiques per mitigar-ne els efectes i adaptar-se als impactes i així aconseguir que el nostre país sigui cada dia menys vulnerable. 
Us proposem que us acosteu a alguna de les seus de la Nit dels ratpenats per conèixer aquests fascinants animals i celebrar amb nosaltres els 10 anys.

 ACTIVITATS
18.00 Contes per als més petits.
18.45 Taller de manualitats per als més petits.
20.00 Xerrada amb projecció d’imatges: una ullada als ratpenats, caixes niu per a ratpenats; com s’estudien els ratpenats.
21.30 Passejada nocturna conjunta pels voltants per tal d’observar l’activitat dels ratpenats mitjançant l’ús de detectors d’ultrasons. Cal portar: un llum petit i calçat i roba adequats (portar un entrepà per sopar és optatiu).
22.30 Cloenda

Dades d'interès

Data
Dissabte, 06 de setembre de 2014
Hora
De les 18:00 a les 22:30
Lloc de trobada
Casal de cultura de Montornès del Vallès
Adreça
Casal de cultura de Montornès
Contacte
Telèfon
Mail
Observacions
Inscripcions a partir del 15 d’agost a: Grup d’Ornitologia del Tenes, GOT, got_tenes@hotmail.com.





GOT