Cercar en aquest blog

dimarts, 16 de novembre del 2010

RESUM SORTIDA DELTA DEL LLOBREGAT

El passat diumenge un grup reduït d'aficionats als ocells, ens vam trobar molt d’hora a la cruïlla de Lliçà d'Amunt per fer una excursió d’observació al Delta del Llobregat.


Allà ens esperava un expert en ocells de ribera i marins, en Pedro Bescós, que ens va acompanyar durant tot el recorregut, on vam poder gaudir de les seves explicacions i de nombroses espècies d’aus.

El dia va ser molt profitós i encara que els ocells de ferro de l’aeroport del Prat volaven molt a prop dels nostres caps, els ocells de carn i os feien la seva vida normal com si els avions no estiguessin volant tota l’estona per sobre del seu habitat.


Corbs marins, gallinetes, polles blaves, fredelugues, fotxes, ànecs, van fer les delícies als assistents. Cal destacar l'observació d'un Bitó  que es passejava tranquil·lament per davant del grup, el Bitó és possiblement un dels ocells més difícil de veure a casa nostra, doncs la seva vida crepuscular i el seu camuflatge fan que per la majoria dels presents sigui la primera i potser l'única vegada en ser observat.

Cliqueu a sobre de les lletres vermelles per veure més informació. Espècies observades. 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot un luxe visitar el delta amb en Pedro de guia.
Moltes gràcies, fins la propera.

Lluís