Cercar en aquest blog

dijous, 30 de setembre del 2010

DIA MUNDIAL DELS OCELLS
El passat diumenge vam celebrar el dia mundial dels ocells, unes 200 persones vam assistir al parc de Can Font a Santa Eulàlia de Ronçana per acompanyar-nos en aquest dia tant emblemàtic.


Els més matiners vam gaudir d’una excursió d’observació per la llera del riu Tenes, tot seguit nens i pares van gaudir conjuntament dels diferents tallers que vam oferir els diferents grups de natura, des de les menjadores de cacauets per mallerengues fins al taller de caixes niu. En aquesta edició vam fer dos nous tallers, un de macro invertebrats del riu fet per la gent de Projecte Rius i un altre de manualitats amb material reciclat fet pel grup Meles meles.


La curiositat del dia var ser la captura per part dels anelladors del grup Parus d’un rossinyol bord que ja va ser anellat l’any passat al mateix indret pel dia mundial dels ocells 2009.


Per finalitzar la jornada es va alliberar un Xoriguer procedent del centre de recuperació de fauna de Catalunya,Torreferrussa. La gent de Torreferrussa treballa amb cor i ànima en la recuperació d’ aus i d’altres animals salvatges.

Tot seguit vam fer un pica pica preparat per la gent de l’Ampa de les escoles de Santa Eulàlia. Volem agrair a tots els participants i a totes les entitats que fan possible la celebració d’aquest dia la confiança que dipositeu en nosaltres.