Cercar en aquest blog

dimecres, 23 de setembre de 2009

Dia mundial dels ocells

El proper diumenge 4 d'octubre

Parc de can Font

Santa Eulàlia de Ronçana

Coincidint amb el dia mundial dels ocells, el GOT juntament amb altres entitats de natura, hem organitzat el primer plat fort de la temporada 2009-2010. Es tracta d'un matí dedicat als ocells. L'acte es farà al parc de Can Font, a Santa Eulàlia de Ronçana, i comptarà amb la presència de quatre grups de natura de la Vall del Tenes.
A les 9h del matí, aquells qui vulgueu podeu venir a la sortida d'observació guiada que hem organitzat des del GOT. Es tracta d'una passejada pels voltants del riu Tenes, en el seu tram per Santa Eulàlia. Sortirem a les 9h de Can Font i farem un recorregut amb itinerari circular d'unes dues hores aproximadament on es comentaran les espècies d'aus que es vagin veient.
A partir de les 11h del matí, al mateix parc de Can Font, s'hi faran diversos tallers i activitats relacionades amb la natura: el Grup Meles Meles ens ensenyarà com fer una menjadora per ocells per tal d'observar-los al jardí de casa i el Grup Drag ens mostrarà una exposició de fotografies de tortugues, serps i d'altres curiosos animals que hi ha al riu Tenes.
Durant tot el matí s'estarà duent a terme una sessió d'anellament científic a càrrec del Grup d'anellament Parus amb la qual podrem veure diferents espècies d'aus que hi viuen a la llera del riu Tenes.

Finalment hi haurà un petit pica pica amb refrigeri per a tots els assistents.
L'activitat és oberta a tothom i és totalment gratuïta.
Si voleu gaudir d'un matí de natura, us esperem el dia 4 d'octubre a Can Font.

Activitat organitzada i patrocinada pel:GOT, Grup Meles Meles, Grup Parus Natura, Grup Drag, AMPA CEIP Ronçana, AMPA CEIP la Sagrera, Museu de Ciències de Granollers, Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana i el Consorci per la Defensa de la Conca del Besòs.