Cercar en aquest blog

dissabte, 13 de juny del 2009

La Nit de Gamarús

NIT DEL GAMARÚS

LLOC: Palaudàries (Lliçà d'Amunt)

DIA: 20 de juny 2009

HORA: 20:30

El proper dissabte 20 de juny, torna la Nit del Gamarús, el GOT realitzarà l’ultima activitat de la temporada. La Nit del Gamarús, una nit emblemàtica dedicada a les rapinyaires nocturnes. Com l’any passat, l'activitat serà a ultima hora del dia i està oberta a tothom.

L'activitat començarà a les 20:30h del vespre davant l'església de Palaudàries, a Lliçà d'Amunt. Per aquells que no hi sàpiguen arribar, a les 20h hem quedat a l'aparcament que hi ha davant del camp de futbol de LLiçà d'Amunt ( davant de l'IES Lliçà ) on hi haurà membres del GOT que sortiran amb cotxes cap a Palaudàries.

L’activitat consistirà en una explicació de com viuen i com s’alimenten les rapinyaires nocturnes, després hi haurà alliberaments d'exemplars de Gamarussos (Strix aluco) procedents del centre de recuperació de Torreferrussa, al final de la vetllada farem tots junts un pà amb tomàquet a l’era de l’església.

No és obligatori, però si sabeu amb seguretat que vindreu us preguem, si us plau, envieu-nos un mail confirmant l'assistència d’aquells que decidiu venir i el número de persones.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu enviar un correu electrònic a l'adreça del GOT: got_tenes@hotmail.com