Cercar en aquest blog

diumenge, 18 de maig del 2008

3a Matinal Ornitològica del GOT

El diumenge 18 de maig, el GOT ha organitzat la 3a Matinal d'Ornitologia, aquest cop amb un recorregut pels voltants del riu Tenes, a Santa Eulàlia de Ronçana. La matinal ha seguit l'itinerari següent: ha sortit des del centre cultural La Fàbrica, caminant cap a Can Burguès i Can Ferrerons, fins a arribar a la resclosa que hi ha al cap de munt de la Campinya. Des d'aquest punt s'ha tornat riu avall fins al parc de Can Font.
.
.
Allà s'hi ha fet, durant tot el matí, una sessió d'anellament científic a càrreg del grup d'anellament Parus, que ha instal·lat xarxes al riu Tenes i ha anellat diversos ocells, tots ells ben interessants. Entre aquests cal destacar dos blauets, una merla, un rossinyol bord i un bec de corall senegalès. A Can Font també s'hi ha fet l'alliberament d'un esperver femella procedent del Centre de recuperació d'aus de Torreferrussa. Una cinquantena de persones han assistit a l'acte d'anellament i una trentena a la caminada. Aquesta trentena de persones s'ha hagut de dividir en dos grups per tal d'agilitzar la sortida.
.
.
Aquells qui tinguin fotos i vulguin penjar-les en aquest blog, les poden enviar al correu del GOT amb el nom i cognoms del fotògraf.