Cercar en aquest blog

dimecres, 2 de gener de 2008

Caça fotogràfica per Nadal!

En Màrius Gómez ens ha fet arribar unes quantes fotografies que va fer el dia de Nadal prop de Can Majoral, a Lliçà d'Amunt. Es tracta d'imatges d'ocells que són fàcils de veure i d'identificar ara que és hivern a la zones de conreus. Clicant a sobre de cada fotografia, es poden ampliar i veure-les més grosses.


( De dalt a baix: Esplugabous - Bubulcus ibis, Cueretes blanques - Motacilla alba , Cuereta torrentera - Motacilla cinerea).

6 comentaris:

Albert ha dit...

Crec que la tercera fotografia es tracta d'una Cuereta torrentera - Motacilla cinerea.
Fixeu-vos en el color gris claret de les plomes del cap, nuca, mantell i escapulars en contrast amb el color fosc de les cobertores i amb les plomes gaire bé negres de les primàries, secundàries i terciàries que a més presenten unes vores clares força marcades. A part la cua es veu molt llarga igual o més que la cuereta blanca, la cuereta groga, en canvi, la té més curta.
Què n'opineu?

Pau ha dit...

Tenies tota la raó company! No és la cuereta groga sinó la torrentera! Gràcies per dir-ho!

Pau

Anònim ha dit...

I found this site using [url=http://google.com]google.com[/url] And i want to thank you for your work. You have done really very good site. Great work, great site! Thank you!

Sorry for offtopic

Anònim ha dit...

[url=http://blog.alphaplus.ca/wp-content/upgrade/sve/]generic cialis pills[/url]

Anònim ha dit...

The emergence of little huge absolutely corporate, almost national, and international marketing chains and companies[url=http://www.freshgreens.info].[/url]

Anònim ha dit...

[url=http://sexrolikov.net.ua/tags/Black/]Black[/url] Смотреть порно онлайн : [url=http://sexrolikov.net.ua/tags/%E4%EE%EB%E1%E8%F2%F1%FF/]долбится[/url] , все это смотреть